Pokémon Sword Pokémon Shield - utvidelse

Pokémon Sword og Shield får to store utvidelser i år

Utvikleren lokker med flere områder og 200 nye og gamle monstre.

Torsdag ettermiddag holdt Nintendo en ny Direct-presentasjon med fokus på Pokémon. Hovedtema for presentasjonen var Pokémon Sword og Pokémon Shield, som får to store utvidelser i løpet av året.

Pokémon Sword og Pokémon Shield får to utvidelser i år.
The Pokémon Company

The Isle of Armor og The Crown Tundra kommer henholdsvis mot slutten av juni og en gang på høsten. Begge utvidelsene slippes som del av et sesongpass for Pokémon Sword og Pokémon Shield, som koster 300 kroner. Avhengig av hvilket spill du kjøper passet for, vil du få muligheten til å fange noen forskjellige Pokémon.

Sommer og vinter

The Isle of Armor tar spillere med til et solfylt område, som kan utforskes på samme måte som hovedspillets åpne Wild Area. Her støter spillere på ferske monstre, og utvikleren lover blant annet Gigantamax-muligheter for flere Pokémon.

The Crown Tundra introduserer spillere til kjøligere omgivelser, der man blant annet får prøve en ny form for samarbeidsspilling. Området byr på flere underjordiske tuneller, med både nye og gamle legendariske Pokémon å fange.

Totalt lokker utvidelsene med 200 monstre som dukker opp i Pokémon Sword og Shield for første gang. Disse kan byttes mellom venner uansett om man har utvidelsene eller ikke, så det blir fortsatt muligheter for å fylle opp Pokédexen for de som ikke går til innkjøp.

I presentasjonen, som du ser over, viste The Pokémon Company frem noen av dyrene som er på vei. Her finner man både helt ferske beist, samt flere fra tidligere Pokémon-spill. Det at enkelte eksisterende monstre ikke fikk være med i seriens Switch-debut har vært et omdiskutert tema, men nå får altså gamle favoritter muligheten til å skinne igjen.

I andre nyheter trakk utvikleren også sløret av Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX for Nintendo Switch. Nyversjonen av spillene Red Rescue Team og Blue Rescue Team fra 2006 kommer til hybridkonsollen 6. mars 2020.

Vi likte Pokémon-seriens nyeste innslag svært godt.
Les vår anmeldelse av Pokémon Sword »

Siste fra forsiden