Pokémon Sword, Pokémon Shield

Gamle pokémon blir som nye igjen i Sword og Shield

Galarian-former, en splitter ny utvikling til en pokémon fra tredje generasjon og de nye skurkene har blitt avslørt.

Pokémon-toget går sin faste gang, og i opptakten til de neste spillene i rekken, Pokémon Sword og Pokémon Shield, drar utviklerne stadig sløret av nye monstre, funksjoner og annen kuriosa fra høstens spilleventyr.

Sist i rekken er en helt ny trailer (se over) som ikke bare avslører hvem som er skurkene i Galar-regionen og viser fram et par nye rivaler, men som også viser det aller første tegnet til nyutgaver av allerede eksisterende lommemonstre i disse spillene. Dette er noe vi først fikk se i de forrige spillparene, Sun og Moon.

Galar-utgaven av Linoone ...
Skjermbilde fra YouTube

I traileren får vi blant annet se hvordan den ellers så lilla og gassete Weezing forvandler seg til en grønn og skorsteinsformet tingest i den industrielle og Storbritannia-aktige regionen de nye spillene foregår i.

... som senere blir til denne røveren.

En helt ny utvikling

Tilsvarende kan man se hvordan tredjegenerasjonsskapningene Zigzagoon og Linoone forvandler seg fra Normal- til Dark-typer når de oppholder ser i Galar.

Det som er ekstra spennende med akkurat disse to, er det faktum at Galarian-utgaven av Linoone faktisk kan utvikle seg til en helt ny pokémon som ikke har eksistert tidligere.

På denne måten kombinerer utviklerne i Game Freak to konsepter (sene utviklinger, ala Rhyperior fra fjerde generasjon, og regionspesifikke former som først ble introdusert i den syvende generasjonen) for å lage noe helt nytt.

Klippet viser også en helt ny skapning, Morpeko, som kan endre form og type avhengig av om den er sulten eller ei.

De neste spillene kommer allerede i november:
Alt blir større i Pokémon Sword og Pokémon Shield »

Siste fra forsiden