Pokémon Sword Pokémon Shield

Pokémon Sword og Shield får sin første utvidelse om to uker

Introduserer et nytt område med nye utfordringer og flere Pokémon.

Den første utvidelsen til Pokémon Sword og Pokémon Shield, kalt Isle of Armor, rulles ut 17. juni. Det bekreftet Nintendo denne uken, med en ny trailer som du kan se over.

Med den nye Cram-o-matic-maskinen kan spillere bytte inn gjenstander for å få noe nytt.
The Pokémon Company

Med Isle of Armor får spillere utforske utvidelsens titulære øy. Her får de prøve seg på nye utfordringer, teste nye funksjoner og fange Pokémon som tidligere ikke har fått være med i Sword og Shield-universet.

Blant monstrene som dukker opp er gamle kjenninger som Chansey og Marill, samt nye legendariske monstre som Kubfu og Urshifu. Nintendo lokker også med flere Gigantamax-versjoner av Pokémon, inkludert for Venusaur, Blastoise, Rillaboom, Cinderace og Inteleon.

Isle of Armor er første ledd i spillenes Expansion-pass. Det neste, Isle of Tundra, disker opp med enda mer Poké-innhold og skal slippes en gang til høsten.

Meget god Pokémon-moro

Pokémon Sword og Pokémon Shield markerte den populære seriens inntog på Nintendo Switch. Spillene bygger videre på Pokémon-seriens faste kjennemerker, som fanging av monstre, oppdrett og selvfølgelig kamper mellom Pokémon.

Hos Gamer.no fikk spillet en god mottakelse, med åtte av ti poeng på karakterskalaen. Anmelder Espen Jansen savnet riktignok bedre animasjoner og en mer spennende historie, men lot seg like fullt sjarmere av den totale opplevelsen.

– For det at kjernen i Sword og Shield er nærmest uforandret, betyr også at det fortsatt er utrolig koselig og engasjerende å jakte på lommemonstre. Spillene formelig flommer over av fine farger, varierte omgivelser, finurlige personligheter og spennende rollespillmekanikker, og det er mye å ta seg til når man først lar seg bite av samlebasillen, konkluderte Jansen.

Nytt Paper Mario annonsert til Switch.
Det splitter nye Paper Mario: The Origami King slippes allerede i juli »

Siste fra forsiden