Paper Mario: The Origami King

Nytt Paper Mario annonsert til Switch

Det splitter nye Paper Mario: The Origami King slippes allerede i juli.

I en overraskende vri annonserte Nintendo plutselig et splitter nytt Paper Mario ut av det blå torsdag ettermiddag. Det nye spillet går under tilnavnet Paper Mario: The Origami King og er det første spillet i serien som ankommer Nintendo Switch.

Vi trenger ikke vente spesielt lenge heller – spillet lanseres om ganske nøyaktig to måneder, den 17. juli i år.

En litt annerledes utgave av Soppriket.
Nintendo

Standard Mario

#justmariothings.
Nintendo

Tradisjonen tro er Paper Mario: The Origami King et halvveis todimensjonalt rollespill hvor papirutgaven av Mario denger fiender i turbaserte kamper. Kampsystemet lar deg denne gangen vri og vende på fiendene slik at de inntar nye konstellasjoner som gjør det lettere for Mario å gjøre mer skade.

Kampene krydres deretter med typiske Mario-sprell og en rekke aktive elementer, slik at man for eksempel må beregne knappetrykk i takt med at Mario hopper på goombaer for å gjøre mer skade.

Nytt av året er et større fokus på fiender og omgivelser som bretter seg og inntar nye former, jamfør «origami»-delen av spillets tittel. Mario selv ser foreløpig ikke ut til å innta ny form, men får i stedet nye angrep og evner ved hjelp av origamiens magiske kraft.

Spillet ser også ut til å få en slags åpen verden, hvor man utforsker ulike deler av det origamibaserte Soppriket på leting etter mynter, erfaringspoeng og prinsesser. Ganske standard Mario-greier med andre ord.

LES OGSÅ: Pokémon-inspirerte Cassette Beasts vil by på 14400 unike monstre »

Siste fra forsiden