Ny Mario-stemme

Kevin Afghani er den nye Mario-stemmen

Nintendo

Den nye stemmeskuespilleren til Mario er avduket. Mannen som tar over den ikoniske rollen er Kevin Afghani. Det avslørte han selv på fredag.

Afghani er en amerikansk skuespiller som tidligere har hatt rollen som Arnold i Genshin Impact. Han har også spilt Raditz i hørespillet Dragon Ball R&R.

I en melding på X (tidligere Twitter) skriver hovedpersonen at han er kjempestolt over å spille både Mario og Luigi i det kommende plattformeventyret Super Mario Bros. Wonder.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Avsløringen kommer etter en intens detektivjobb fra folk på Internett. Som VGC meldte tidligere i uka ble en liste over stemmeskuespillere fra Super Mario Bros. Wonder lekket, og mange kastet seg over for å finne ut av hvem som spilte Mario.

Innledningsvis konkluderte flere med at det måtte være Mick Wingert, som tidligere har gitt stemme til blant annet Tony Stark i Marvel-tegnefilmer. Via sin agent fortalte Wingert imidlertid at det ikke var ham, og dagen etter sto altså Afghani frem som den nye rørleggerstemmen.

I sommer ble det klart at stemmeskuespiller Charles Martinet ville trekke seg tilbake etter 30 år i rollen som Mario. Martinet har nå tatt på seg en ambassadørrolle for Nintendo, hvor han skal reise verden rundt for å gjøre ulike gjesteopptredener.

Super Mario Bros. Wonder lanseres 20. oktober for Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Fortsetter å støtte Nintendo Switch til uti 2025 »

Siste fra forsiden