Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder solgte 4,3 millioner på to uker

Den største Mario-lanseringen noensinne, melder Nintendo.

Nintendo

Super Mario Bros. Wonder har blitt en braksuksess for Nintendo. Det første todimensjonale nye Mario-spillet på 11 år solgte nemlig 4,3 millioner eksemplarer i løpet av dets første to uker.

I sin nyeste kvartalsrapport melder Nintendo at Super Mario Bros. Wonder dermed står for den største lanseringen av et Super Mario-spill noensinne. Selskapet påpeker riktignok at dette kun gjelder spill lansert på Nintendo Wii eller senere, ettersom det var da Nintendo begynte å samle på disse dataene.

Fremover forventer Nintendo at Switch-spillet vil fortsette å selge unna. Ifølge toppsjef Shuntaro Furukawa pleier Mario-spill å holde seg populære i lang tid, og Nintendo tror Super Mario Bros. Wonder vil bli svært populært i jula.

Super Mario Bros. Wonder er poppis.
Nintendo

Her på bruket fikk det nye 2D-Mario en svært god mottakelse. Anmelder Audun Rodem klinket til med 9 av 10 på karakterskalaen, og skrøt av de mange nyvinningene utvikleren har slengt på denne gangen.

– Nintendos absurde tilnærming til den gamle Mario-formelen er proppet full av overraskelser, spenstig plattformspilling og en spillfølelse som er blant de beste. Rett og slett «wonderful»!

Ellers i kvartalsrapporten kunne Nintendo melde at The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nå har solgt 17,6 millioner siden lanseringen i mai. Med 2,5 millioner solgte siden juli har Pikmin 4 også blitt det største spillet i Pikmin-serien noensinne.

LES OGSÅ: Nintendo lager The Legend of Zelda-film »

Siste fra forsiden