Cassette Beasts

Pokémon-inspirerte Cassette Beasts skal by på 14400 unike monstre

Samlemani møter merkelige monsterkombinasjoner i dette fargerike rollespillet.

Cassette Beasts er et splitter nytt indie-rollespill hvor man utforsker en åpen, sprite-basert verden mens man tar opp og fanger monstre på kassettspilleren sin. Se den annonseringstraileren i videovinduet over, så skjønner du raskt hva det går i.

Cassette Beats er ganske tydelig inspirert av Pokémon-spillene, men henter også tydelig inspirasjon fra det interessante Pokémon Fusion-verktøyet, et konsept som har underholdt internett i en årrekke. Her velger man to pokémon, trykker på en knapp og lar magien skje av seg selv idet de to monstrene slås sammen på de mest bisarre vis.

14400 kombinasjoner

Fargerikt er det hvert fall.
Bytten Studio

Dette konseptet tas til nye høyder i Cassette Beasts, hvor man når som helst kan kombinere de to monstrene man har i kamp for å lage en merkelig ny hybridskapning. Det endelige spillet vil ha 120 monstre som til sammen kan forme 14400 unike kombinasjoner, forteller utviklerne.

Allerede nå kan du prøve deg fram med en liten demo som lar deg sette sammen en håndfull av skapningene du kommer til å møte i Cassette Beasts.

Et skikkelig monster.
Bytten Studio

Ellers ser dette ut til å være et ganske typisk rollespill, med turbasert slåssing, magi og gåter som må løses for å ta seg fram i den åpne verdenen.

Cassette Beasts har foreløpig bare blitt annonsert på Windows, Linux og Nintendo Switch, men det ventes mer informasjon i tiden framover. Ifølge spillets Steam-side har det planlagt lansering «snart».

LES OGSÅ: Nye Animal Crossing har allerede solgt bedre enn ventet »

Siste fra forsiden