E3 2019 - Pokémon Sword og Shield

Ikke alle lommemonstrene får bli med i Pokémon Sword og Shield

Game Freak har kuttet noen eldre varianter for å spare tid.

Nintendo

De kommende Pokémon Sword- og Pokémon Shield-spillene vil ikke la spillere samle absolutt alle monstrene fra hele serien på én plass.

Se Treehouse-presentasjonen om Pokémon Sword og Shield. (Video: Nintendo)

I stedet for den vante muligheten til å overføre samtlige Pokémon fra eldre versjoner, har Game Freak valgt å begrense støtte til beistene man finner i den nye Galar-regionen. Det for å spare tid, forklarte utvikleren under Nintendos Treehouse-presentasjon under E3 2019.

Ville ikke la fansen vente

Pokémon Sword og Shield vil fortsatt inneholde flere av monstrene man kjenner fra tidligere i serien. Forskjellen nå blir at man ikke kan spe på med alle de andre, forklarte Game Freaks Junichi Masuda.

Med overgangen til Nintendo Switch-konsollen, har Game Freak fått muligheten til å legge mer arbeid inn i designet til de ulike monstrene. Listen har riktignok nådd over 800 forskjellige arter, og jobben med å overhale alle sammen og i tillegg sørge for riktig balanse mellom dem ville tatt for lang tid, og teamet ville ikke at fansen skulle vente for lenge.

Nyheten kommer nok som en overraskelse på mange, etter at Nintendo nylig kunngjorde en oppgradert versjon av Pokémon Bank-tjenesten – kalt Pokémon Home. Med Home kan spillere overføre monstre fra Sun og Moon, Pokémon Go og de to Pokémon Let's Go-spillene, men dette blir altså begrenset til de monstrene som allerede eksisterer i Galar-regionen.

Hvor mange monstre som totalt blir tilgjengelige i Pokémon Sword og Shield er foreløpig ikke bekreftet. Spillene skal etter planen lanseres 15. november på Nintendo Switch.

Alt blir større i Pokémon Sword og Shield.
I forrige uke avslørte Nintendo nye funksjoner som Wild Area og Dynamax »

Siste fra forsiden