Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3-oppdatering introduserer ny avslutning på historien

Patch 5 er stappfull av nyheter.

Larian Studios

Den femte omfattende oppdateringen for Baldur's Gate 3 er lansert, og denne gang har Larian sluppet en sværing. Patch 5 er på hele 30 GB, og byr først og fremst på en helt ny avslutning på spillets historie.

Via spillets nettsider forklarer utvikleren at det dreier seg om en helt ny epilog. Denne får spillere oppleve etter at hovedhistorien er ferdig. Larian lover «en velfortjent avslutning med dine allierte», som er tilpasset helt etter hvordan du har spilt og valgene du har tatt underveis.

Videre lokker oppdateringen med to nye måter å spille, kalt Honour Mode og Custom Mode. Den første av disse gjør spillet enda vanskeligere, mens sistnevnte lar deg tilpasse opplevelsen akkurat etter ønske.

Baldur's Gate 3.
Larian Studios

Som vanlig har Larian også fikset på ytelsen, spesielt i tredje akt av Baldur's Gate 3. På PlayStation 5 er det lagt til dynamisk oppløsning, mens haugevis av feilrettinger og balanseendringer er introdusert.

Mens oppdateringen er på rundt 30 GB, forteller utvikleren at den krever 130 GB med ledig plass for å laste ned. Der det blir for mye påpeker teamet at spillere kan slette hele spillet og laste det ned igjen – da med oppdateringen allerede inkludert.

Du kan lese om alle endringene på spillets Steam-side.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 kommer fortsatt til Xbox i desember »

Siste fra forsiden