Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3-utvikler ber om slutt på trusler og dårlig oppførsel fra fans

Skal være knyttet til arbeidet med modifikasjonsstøtte.

Larian Studios

TLDR

  • Forrige uke bekreftet Larian Studios at offisiell støtte for modifikasjoner er på vei til Baldur's Gate 3, noe enkelte fans ikke har vært tålmodige nok med å vente på.
  • Utgivelsessjefen ber om at folk slutter med trusler og dårlig oppførsel, og påpeker at deres fokus er å fikse spillet samtidig som de jobber med støtte for mods.
  • Larian har lovet at modifikasjoner vil støttes på tvers av plattformer, men den eksakte tidslinjen for støtten er fortsatt uviss.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Forrige uke bekreftet Larian Studios at offisiell støtte for modifikasjoner er på vei til Baldur's Gate 3. Tiltaket har stort sett fått en positiv mottakelse blant fans, men for enkelte har ikke utvikleren jobbet raskt nok.

Nå ber utgivelsessjef hos Larian, Michael Douse, om at folk slutter med trusler og dårlig oppførsel.

– Vær så snill og slutt

I en lengre tråd på X (tidligere Twitter) skriver Douse at 99,9 prosent av spillere er hyggelige. Som han skriver er det imidlertid uunngåelig at når man har så mange spillere vil det alltid være noen råtne epler som lager trøbbel.

– Inntil alt er klart har ikke Baldur's Gate 3 støtte for mods. Ikke bli sinte på moddere, støtteteamet, andre spillere eller utviklere. Vår fokus er å fikse spillet samtidig som vi jobber med støtte for mods. Jeg forstår hvorfor det er frustrerende.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Baldur's Gate 3 har allerede en rekke modifikasjoner på PC. Offisiell støtte vil imidlertid gjøre det lettere å beholde modifikasjoner for hver nye oppdatering, i stedet for å måtte slette og reinstallere dem hver gang. Larian har også lovet at modifikasjoner vil støttes på tvers av plattformer, så tilsynelatende skal konsollspillere også få slippe til.

Akkurat når støtte kommer på plass er uvisst. For å la Larian få fortgang i prosessen trenger teamet imidlertid å få arbeidsro, skriver Douse.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 kommer aldri til Game Pass eller PlayStation Plus »

Siste fra forsiden