Bandai leker butikk

Bandai Games har nå kunngjort Tamagotchi: Corner Shop, et DS-spill hvor du får drive butikk i Tamagotchi-land.

I Tamagotchi: Corner Shop (midlertidig tittel) får du drive spesialistforretninger i Tamagotchi-verdenen. Spillet lar deg åpne opp forskjellige butikker og betjene kundene dine i en rekke minispill som benytter seg av DS-ens trykksensitive skjerm. Spillet kommer med fargerik grafikk, kjente (og kjære?) Tamagotchi-personligheter og en rekke forskjellige typer butikker.

Forretningene du får drive inkluderer et bakeri, en skjønnhetssalong, et tannlegekontor, en blomsterbutikk og mye mer. Dette betyr at minispillene blant annet inkluderer å fylle igjen hull, å dekorere kaker, å sminke folk og mye mer. Du kan selv skreddersy butikkens utseende. Målet er å tjene "G"-er, som er Tamagotchi-verdenens penger, og investere disse i butikken, slik at den til slutt blir favoritten til prinsesse Tamako.

Bandai forteller at spillet skal være lett å plukke opp for spillere i alle aldre, og at den trykksensitive skjermen gjør det til en unik interaktiv opplevelse. Dessuten tror de at tilhengerne av Tamagotchi-franchisen vil elske å spille med favorittpersonlighetene sine (som nevnes Mametchi, Memetchi og Kuchipatchi). Spillet skal lanseres til vinteren.

Siste fra forsiden