Barnevaktspill fra Codemasters

Bråkete småunger inntar DS

Nå kommer spillet for de som drømmer om å rydde opp etter barn.

Hvis du har sittet barnevakt før og vil gjenoppleve glansdagene med oppkast og skriking har Codemasters gode nyheter til deg. De vil utgi barnevaktspillet Babysitting Mania for DS i Europa, og tilby både erfarne barnevakter og noviser muligheten til å hanskes med pøbelaktige unger.

Skjermbilde fra forgjengeren, Nanny Mania, som spilles i nettleseren.

Ikke regn med en realistisk simulator hvor du bare kan sette ungen foran TV-en og ta deg en lur. Dette er barnepass i en verden hvor alle søte små er hyperaktive monstere, med et brennende ønske om å gjøre livet surt for deg.

I Babysitting Mania gjelder det å holde hodet kalt og effektivt løse problemene når de oppstår. I tillegg til å rydde etter skrikende småunger og ekle tenåringer må du også beskyte hus og møbler fra ungenes mer destruktive innfall.

Rot og skitt hoper seg opp mens smårollingene hyler etter oppmerksomhet. Du må ha godt overblikk og sørge for at ingen problemer får bygge seg opp til det katastrofale.

Det er hundre baner å spille gjennom, fordelt på tjue forskjellige husstander, og hvis du håndterer oppgavene dine bra vanker det bonusbrett. Disse er enda mer krevende enn de vanlige brettene da du får hele bursdagsselskaper å holde rede på.

Babysitting Mania blir sluppet i løpet av høsten.

Siste fra forsiden