Batman Arkham VR lar deg være Batman

Se traileren til det splitter nye VR-spillet i den kritikerroste Arkham-serien.

Ikke uventet benyttet Sony anledningen under årets E3-messe til å skape litt blest om sine kommende VR-briller, og avduket i den forbindelse flere spill som vil få støtte for produktet. Et av dem viste seg å være et nytt spill i den kritikerroste Batman Arkham-serien.

Batman: Arkham VR, som spillet heter, er utviklet av det samme studioet som ga oss Asylum-, City- og Night-spillene, altså britiske Rocksteady Studios.

Utforsk Wayne-boligen og Bathulen

Batman Arkham VR er altså ikke en VR-versjon av et eksisterende spill, men en helt ny tittel med ny historie. Spillet er imidlertid satt til det samme universet som de øvrige titlene.

I Batman: Arkham VR skal du være detektiv og løse en mordgåte.
Rocksteady Studios

I spillet skal man blant annet kunne utforske Wayne Manor, altså den private boligen til Bruce Wayne, og Bathulen som vi kjenner fra filmene. Ifølge Rocksteady har mange fans etterspurt disse områdene, som hittil har manglet i Arkham-spillene.

Detektiv-fokusert

Det nye VR-spillet vil altså kun foregå i førstepersonsperspektiv, og Rocksteady sier at det er Batmans detektivferdigheter som først og fremst står i fokus. I spillet skal man nærmere bestemt løse et «intenst» mordmysterium i samme stil som i de gamle Batman-tegneseriene.

Spillet skal samtidig være et gjenkjennelig Arkham-spill når det gjelder innhold og stil. Batmen: Arkham VR skal lanseres til PlayStation VR i oktober, men har ikke fått en mer spesifikk dato ennå. Traileren, som dessverre ikke byr på spesielt mye informasjon, ser du øverst i artikkelen.

Se alle nyhetene fra E3-messen »

Siste fra forsiden