Battleborn

Battleborn legges ned og fjernes fra digitale butikker

Alt fra flerspillerdel til enspillerkampanje viskes bort.

Gearbox Software

Det trøblete skytespillet Battleborn, utviklet av Borderlands-skaper Gearbox, er inne i sine siste dager. Like over nyttår legger spillet ut på en langsom marsj mot døden, der mikrotransaksjoner, servere og alt gradvis vil forsvinne.

Over og ut for Battleborn.
Gearbox Software

Det er utgiver 2K som melder om nedleggelsen på sine nettsider. Battleborn er allerede fjernet fra samtlige digitale nettbutikker, og prosessen med å avvikle hele opplegget går i gang 24. februar.

Les også: Gearbox stopper arbeidet med Battleborn »

Aller først forsvinner muligheten til å kjøpe spillvalutaen Platinum. Det du måtte ha på lager kan du fortsatt bruke til å kjøpe diverse gjenstander, men også dette blir en midlertidig greie. Spillet fortsetter ellers sin vante gang ut året, men så er det over og ut.

Som 2K forteller skrus serverne av i januar 2021, hvorpå absolutt alt av Battleborn viskes bort. Uten servere forsvinner naturlig nok flerspillerdelen, men også enspillerkampanjen forsvinner.

Om du eier Battleborn og aldri kom deg gjennom kampanjen, har du altså litt over 12 måneder på klokka. Håper du å få inn noen flerspillerkamper før det er for sent kan det derimot bli verre, ettersom spillet ikke har bikket 50 samtidige spillere siden mai.

Vi var ikke videre begeistret for Battleborn da det kom ut.
Vår anmelder mente likevel det var noen lysglimt å spore »

Siste fra forsiden