Battlefield 1943 klart for lansering

Kommer til Xbox 360 og Playstation denne uken.

Tidligere i år ble vi fortalt at vi igjen skulle få ta del i andre verdenskrig i Stillehavet i løpet av juni, men Battlefield 1943 har latt vente på seg, og vi har altså måttet bla om kalenderen en gang før det endelig ble ferdig.

Ifølge Eurogamer slippes utgavene til Xbox 360 og PS3 på Xbox Live og Playstation Network henholdsvis onsdag og torsdag denne uken. Prisen blir 1200 Microsoft-poeng på Live og £10/€13 på PSN. PC-spillere må vente til september.

Battlefield 1943 er en hyllest til og en variant av det aller første spillet i serien – Battlefield 1942. Spillet setter fortsatt to lag av spillere opp mot hverandre, og tilbyr blant annet et stort antall ulike kjøretøy, fra stridsvogner til kampfly. Nyutgaven skal være noe lettere å komme inn i, og er noe forenklet siden det kun har tre ulike soldattyper.

Spillet drives av spillmotoren Frostbite, som DICE brukte til Battlefield: Bad Company, noe som blant annet betyr at det vil være mulig å smadre hus og andre omgivelser med de tyngste våpnene. Totalt 24 spillere kan krige mot hverandre om gangen.

Mer om spillet finner du på nettsiden.

Siste fra forsiden