Battlefield 2 (versjon 1.21)

Etter mer tid med mye venting og frustrasjon blant Battlefield-spillere, er nok en viktig oppdatering til Battlefield 2 tilgjengelig.

Battlefield 2 er utvilsomt et av de mest populære online skytespillene på markedet akkurat nå, og er dermed også et utsatt produkt for klaging og syting fra brukere når de opplever mer eller mindre alvorlige feil. Electronic Arts og Digital Illusions har gjort noen unødvendige blundere på veien, og har til stadighet vært nødt til å gi ut oppdateringer som fikser disse problemene.

Nå er oppdateringen til forrige oppdatering klar, som igjen forsinket utgivelsen av Euro Force-pakken. Selv om det naturligvis burde vært pålagt for lenge siden, har Digital Illusions denne gangen samarbeidet med profilerte spillere i håp om at det går litt lengre tid til neste gang.

Vi loves blant annet en kampopptaker som ikke krasjer, varmesøkende raketter som ikke setter seg fast i oljetårn eller som går sikk-sakk, en klient som ikke lager ulyder, animasjoner eller lignende ved kommunikasjon mot servere, og en skjermdump-funksjon som fungerer. Videre er problemet med Pixel Shader 1.4-skjermkort fikset, og serveren krasjer ikke ved bruk av Hmmwv med TOW på Special Forces-brett. Mer om utbedringene finner dere i det offisielle patchdokumentet fra Electronic Arts.

Last ned oppdateringene fra Gamer.no:

Battlefield 2: Euro Force blir forøvrig tilgjenglig via EA Downloader førstkommende onsdag 15. mars. Mer om den ekspansjonspakken finner dere på vår produktside.

Siste fra forsiden