Battlefield 2 (versjon 1.3)

Rett før helgen slapp EA nok en viktig oppdatering til Battlefield 2. Versjon 1.3 retter opp feil, og gir ny funksjonalitet til det populære skytespillet.

Som lovet har EA og Digital Illusions nå kommet med en ny oppdatering til Battlefield 2. Versjon 1.3 åpner blant annet opp for å samarbeide på enspillerkartene over Internett eller LAN, med både datastyrte og menneskestyrte motstandere. I tillegg vil serveradministratoren ha mulighet til å påvirke hvordan de datastyrte motstanderne oppfører seg. Oppdateringen sørger også for at spilleren kan be lagleder om å slippe kjøretøy ved spillerens posisjon.

Den 88 MB-store oppdateringen retter som vanlig også opp mange feil i spillet. Blant annet vil listen over utestengte spillere ikke lenger slettes hver gang serveren krasjer, forlatte helikoptre vil ikke lenger fortsette å fly, og hvis en spiller blir med i en skvadron mens han/hun er død vil ikke spilleren kunne starte ved lederen i skvadronen før han/hun har startet ved et av flaggene.

Videre fortelles det at "Flag Capture"-linjen reagerer mer presist enn tidligere når spillere kommer innenfor erobringsradiusen av flagget. Det vil ikke lenger være mulig å sette vennlige kjøretøyer som mål for missiler, og spillet vil ikke lenger krasje når man bytter mellom forskjellige spilltyper.

Problemene som noen ganger oppstod da folk opprettet en enspiller-konto fra en offline-konto er løst, og det vil ikke lenger være noe problem å få forfremmelse når man spiller på sin vanlige server. Feilen som endret mini-kartets oppførsel er historie, og navnene på forfremmede Special Force-spillere skal være korrekte. Til slutt nevnes det at grensesnittet til ingeniører som reparerer kjøretøyer nå er i orden.

Last ned oppdateringen fra Gamer.no:

Husk at du må installere denne oppdateringen på nytt hvis du installerer tilleggspakkene Special Forces eller Euro Force i ettertid.

Siste fra forsiden