Battlefield 2 (versjon 1.41)

Her er en ny oppdatering til Battlefield 2, som skal gjøre server og klient mer stabil.

Digital Illusions har stadig noe å reparere i Battlefield 2. Det er halvannen måned siden forrige oppdatering (versjon 1.4), men nå er de ute med et nytt plaster som hever spillet til versjon 1.41. Men denne gangen har de valgt å ikke gjøre noen forandringer med verken innholdet eller funksjonene i spillet. Det eneste som er forbedret er stabiliteten til klient og server.

I følge EA gjelder denne oppdateringen både for de som allerede har installert den forrige oppdateringen (1.40), og de som ikke har installert noen i det hele tatt. Det er med andre ord ingen "incremental" versjon denne gangen.

Battlefield 2 foregår i moderne tid, og inneholder tre fraksjoner: USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Spillet kjører på en helt ny grafikkmotor som gir langt flere muligheter enn de vi kjenner fra tidligere spill i serien. I Battlefield 2 får du sette deg bak rattet/spakene/roret på over 30 nye toppmoderne kjøretøy og ved hjelp av avanserte våpen kan 64 spillere kjempe på slagmarker samtidig.

Spillet kommer med enorme og detaljerte miljøer, og du får blant annet drive urban krigføring i store byer og krige i fjerne skoger. Den mest spennende detaljen med spillmiljøene er at enkelte elementer kan ødelegges, noe som vil tilføre en helt ny taktisk dimensjon til gameplayet. Kartene i spillet vil skalere seg automatisk etter hvor mange spillere som kjemper samtidig.

Siste fra forsiden