Battlefield 2142-demo denne uken

Electronic Arts har fortalt oss at en demo av Battlefield 2142 kan ventes denne uken.

Klokken 18:00 på fredag norsk tid slipper Electronic Arts den første spillbare demoen av Battlefield 2142. Demoen vil etter det vi er informert inneholde ett brett og to spillbare hærer (den europeiske og den asiatiske koalisjonen), og vil kunne spilles i flerspiller.

Demoen vil inneholde ett brett som kan spilles med den alltid populære Conquest-modusen, samt den nye Titan-modusen hvor partene i konflikten må forsvare hvert sitt flyvende kommandoskip mot angrep fra hverandre.

Allerede nå kan demoen lastes ned fra EA Download Manager, men du kan ikke spille før på fredag. De som har forhåndsbestilt Battlefield 2142: DICE Collector’s Edition-versjonen av spillet vil få tilgang på demoen allerede i ettermiddag, nøyaktig 24 timer før alle andre.

Gamer.no vil legge ut demoen på våre servere så snart eksklusivitetsavtalen til nettstedet GameSpot utgår. Det vil si klokken 9:00 lørdag 7. oktober.

I Battlefield 2142 tar vi turen inn i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition) gått til kamp mot hverandre. Førstnevnte fraksjon består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består generelt av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

For mer informasjon om Battlefield 2142 kan vi anbefale vår sniktitt fra et besøk hos DICE tidligere denne måneden. Fullversjonen er allerede ferdig utviklet, og havner i butikkhyllene torsdag 19. oktober her til lands.

Siste fra forsiden