Battlefield 2142 (flerspiller)

Nå er endelig den etterlengtede flerspillerdemoen av Battlefield 2142 tilgjengelig for nedlasting.

I Battlefield 2142 tar vi turen inn i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition) gått til kamp mot hverandre. Førstnevnte fraksjon består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består generelt av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

Nå er den 1,1 GB store flerspillerdemoen lansert. Demoen vil inneholde ett brett og to spillbare hærer (den europeiske og den asiatiske koalisjonen). Brettene kan spilles med den alltid populære Conquest-modusen, samt den nye Titan-modusen hvor partene i konflikten må forsvare hvert sitt flyvende kommandoskip mot angrep fra hverandre.

Eller fra en av følgende kilder:

For mer informasjon om Battlefield 2142 kan vi anbefale vår sniktitt fra et besøk hos DICE tidligere denne måneden. Fullversjonen er allerede ferdig utviklet, og havner i butikkhyllene torsdag 19. oktober her til lands.

Siste fra forsiden