Battlefield 2142 (versjon 1.10)

Her er en ny fersk oppdatering til Battlefield 2142, som plastrer noen flere digitale sår.

Electronic Arts og Digital Illusion har nettopp sluppet en ny oppdatering til Battlefield 2142, som hever spillet opp til versjon 1.10. Her blir vi blant annet introdusert for følgende endringer:

Skuddene fra HMG (Heavy Machine Gun) er gjort kraftigere, for å veie opp mot den lave avfyringshastigheten. Effekten av en elektromagnetisk puls på angrepshelikoptere er redusert fra fire til tre sekunder. Videre er kommunikasjonen mot GameSpy-databasen er forbedret, og klientfilene til PunkBuster er oppdatert.

Det er naturligvis en rekke andre nyheter i denne oppdateringen også, og den komplette listen finner du i den offisielle readme-filen.

Battlefield 2142 foregår i fremtiden, og dagens Battlefield-arsenal byttes ut med stridsvogner og kamproboter (men uten laservåpen). Etter at en ny istid har skapt kaos for menneskeheten, har verdens mektigste nasjoner (American-European Alliance og Pan Asian Coalition ) gått til kamp mot hverandre. Førstnevnte fraksjon består av amerikanske og vesteuropeiske styrker, mens sistnevnte består generelt av russere og asiater.

I tillegg til en hel haug nye kjøretøy og våpen, fortelles det at vi får rollespillelementer i klassesystemet, muligheter for at enkelte enheter kan gjøre seg usynlige og mulighet for at gruppeledere kan plassere ut "respawn"-punkter for laget sitt. Ellers fortelles det om en ny spillmodus, nye muligheter for kommandørene, en omfattende "buddy"-liste og muligheten for å samarbeide mot datastyrte motstandere.

Siste fra forsiden