Battlefield: Modern Combat med enspiller

Digital Illusions har akkurat fortalt at Battlefield: Modern Combat blir utsatt til høsten 2005, og at spillet får en betydelig enspillerkomponent.

Battlefield: Modern Combat er Digital Illusions sitt forsøk på å ta det populære gameplayet fra PC-serien over til konsoll. Spillet skulle egentlig ha kommet i løpet av dette årets siste kvartal, men er nå utsatt til høsten 2005. Battlefield: Modern Combat kommer til PS2 og Xbox, og skal gis ut av Electronic Arts.

I følge pressemeldingen fra Digital Illusions vil de bruke den ekstra tiden på å legge til en betydelig enspillerdel, slik at Modern Combat kan spilles både alene og sammen med andre over nettet. Spillet kommer med mulighet for at 24 spillere kan kjempe mot hverandre på Internett, både for Xbox og PS2 (Xbox-eiere må abonnere på Xbox Live for å få denne muligheten).

I tillegg vil Digital Illusions legge til flere nye kart og bruke mer tid på å finpusse spillet. For mer informasjon om Battlefield: Moderen Combat kan du sjekke produktsidene våre.

Siste fra forsiden