Battlefield: Modern Combat til Xbox 2

Electronic Arts har røpet at Battlefield: Modern Combat et av deres første spill til neste-generasjons Xbox, sannsynligvis sammen med Criterion-spillet Black.

I følge bransjenettstedet Gamesindustry.biz har Electronic Arts nå bekreftet at Battlefield: Modern Combat er under utvikling for neste-generasjons Xbox. Denne versjonen av spillet vil komme i tillegg til Xbox- og PS2-versjonene, som allerede er under utvikling. Spillet skulle egentlig ha blitt lansert i år, men Electronic Arts valgte å utsette det til neste år for å legge til en enspillerkomponent, som er under utvikling hos Electronic Arts i Storbritannia.

I forrige uke fortalte Digital Illusions at de jobbet med to spill for PS3 og Xbox 2, men de aller fleste detaljene angående disse spillene holdt de for seg selv. Spillene skal etter planen lanseres sent 2006 eller tidlig 2007, og Digital Illusions sin kanadiske gren jobber med versjoner av de samme spillene til dagens systemer. Digital Illusions eier spillkonseptene selv, men Electronic Arts vil være utgiver for begge spillene. Det skulle ikke forundre oss om disse spillene er to av grunnene til at Electronic Arts nå ønsker å kjøpe hele Digital Illusions.

I tillegg forteller Gamesindustry.biz at Criterion sitt førstepersons skytespill Black også er på vei til Xbox 2. Criterion ble kjøpt opp av Electronic Arts tidligere i år (et oppkjøp som kan få store konsekvenser for spillindustrien, med tanke på at Criterion står for Renderware-grafikkmotoren som brukes i en rekke ulike spill fra både EA og andre utgivere). Black har vært under utvikling rimelig lenge, og er et actionfylt lagbasert skytespill som har blitt tungt inspirert av Hollywood-filmer. Spillet skal også komme til dagens konsollsystemer.

Siste fra forsiden