Bayonetta 3 blir Switch-eksklusiv

Og begge de to første spillene slippes til Nintendo-konsollen.

Natt til fredag gikk The Game Awards av stabelen, og som ventet var det en god del nye spilltrailere og annonseringer.

Nintendo fortalte blant annet at Bayonetta 3 er på vei til Nintendo Switch. Som med forgjengeren, som kom kun til Wii U, vil spillet holde seg på Nintendos plattform. Spillet utvikles nok en gang av Platinum Games, og vi vet ennå ikke når det kommer. En liten smakebit kan du se i traileren øverst.

Samtidig fortalte Nintendo at de to første spillene også dukker opp på Switch. 16. februar neste år kommer Bayonetta og Bayonetta 2 i én samlepakke til konsollen. Hvordan det ser ut ser du nedenfor.

Galskap

De første Bayonetta-spillet fikk sin begynnelse i 2010 på Xbox 360 og PlayStation 3, mens oppfølgeren Bayonetta 2 kom til Wii U i 2014. I bresjen for serien står hovedpersonen med samme navn som tittelen – ei heks som kler seg i sitt eget hår, med pistoler som stiletthæler.

Vi likte begge spillene godt, vi, uansett hvor anmassende de kan være til tider.

– Bayonetta 2 er et spill du blir andpusten av. Det kan være direkte slitsomt å spille, og om du er utmattet etter noen timer i denne verdenen skal du vite at det er helt greit, skrev vi om Bayonetta 2 før vi klistret en nier i bunn av anmeldelsen.

Bayonetta 1 og 2 kommer til Switch. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden