Telialiagen - Rocket League

– Begge lag er sikkert litt rustne

Telialigaen i Rocket League starter opp igjen med storoppgjør mellom Gemini og Nordavind.

Sindre Stien/Good Game

Etter vinterferie og tre uker siden forrige Rocket League-runde i Telialigaen er det omsider klart for nye bruduljer. Det begynner rett på med toppoppgjør mellom Nordavind og Gemini på torsdag, og tross litt rust er lagene klare for kamp.

– Begge lag er sikkert litt rustne, men vi er ivrige etter å spille. Så jeg tenker det kan være en god ting for oss at det har vært en lengre pause nå, mener Geminis Sebastian «Seeb» Falch.

Du kan se Gemini mot Nordavind på Twitch-kanalen Matchpoint, fra klokken 22:00 på torsdag 5. mars.

– Blir nok å ta ting litt på sparket

«Seeb» og Gemini ligger på fjerdeplass etter tre runder.
Sindre Stien/Good Game

For mens Telialigaen har hatt pause har det blitt lite tid til trening, innrømmer «Seeb». Gutta i Gemini har fortsatt lagt inn en del Rocket League-timer hver for seg, men trioen har ikke spilt kamp sammen på tre uker.

Disse spiller for Gemini

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Rasmus «Friis» Friis
Håkon «Didris» Paulsrud

– Jeg har ikke spilt sammen med gutta i ferien, så det kan bli veldig spennende. Jeg håper på en god dag på torsdag, for vår del. Gleder meg i hvert fall, så får vi se hvordan det går. Det blir nok å ta ting litt på sparket, flirer Falch.

Likevel ser ikke Gemini-kapteinen på det som noen stor ulempe å møte Nordavind – Telialigaens femdoble mester – rett etter et langt avbrekk. Han påpeker at det er likt for alle lagene, og tenker at situasjonen nok er den samme hos torsdagens motstander.

– Det er egentlig ikke en ulempe. Jeg tenker at de kanskje ikke har spilt så mye sammen de heller, tipper Falch.

Og det har han helt rett i.

– De kan nok gi god motstand

Nordavind har ikke tapt en kamp så langt denne sesongen.
Sindre Stien/Good Game

Til Gamer.no forteller Nordavinds Jørgen «Jwols» Olsen at det ikke har blitt mye spilling i vinterferiepausen. Mangel på trening sammen er selvfølgelig ikke noe nytt for Oslo-klubben, men akkurat denne gangen var det faktisk ikke meningen at det skulle gå sånn.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

– Vi hadde en plan om å få spilt, men så reiste først «Reganam» bort og så reiste jeg. Så vi har ikke spilt noe på en stund, men jeg tror ikke det skal ha så mye å si uansett. Vi har spilt sammen så lenge nå, mener Olsen.

Det gode samspillet i laget vil trolig komme godt med i det som lover å bli et svært spennende oppgjør. Nordavind er hittil ubeseiret og troner tabellen, mens Gemini kun har lidd ett tap – mot brennhete Razzle Dazzlers – og sitter på en foreløpig fjerdeplass.

«Jwols» vet at motstanderen kan spille god Rocket League når det gjelder. Likevel er han ikke i tvil om hvem som stikker av med de tre poengene etter kampen.

– Jeg tror det kommer an på dagen de har. Kommer de inn og føler seg bra så kan de nok gi god motstand. Men jeg tror vi tar dem greit uansett, spår Olsen.

Usikker runde

Slik spilles fjerde runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 19:00: Razzle Dazzlers - Celestial
Kl. 20:00: Fact - Operation Archery
Kl. 20:00: Amorphic - Granit
Kl. 21:00: Major Militia - Playwell
Kl. 22:00: Gemini - Nordavind

Alle kampene spilles torsdag 5. mars.

Terminliste »

Mens Gemini og Nordavind kan konsentrere seg om å børste støv av kontrollerne sine, har en rekke klubber gjort endringer siden sist vi så dem. Det gjør Telialigaens fjerde Rocket League-runde til en noe usikker affære, der flere lag trolig trenger tid til å finpusse på samspillet.

Razzle Dazzlers mot Celestial Gaming kan bli nok en spennende kamp. I likhet med Nordavind er Razzle ubeseirede i år, og mens Celestial til tider har slitt denne sesongen er det mer enn nok av talent i den troppen.

Fact Revolution har mistet to av sine faste spillere, og kan dermed få slite mot et spenstig Operation Archery-lag. Amorphic har på sin side hentet inn forsterkninger, men kampen mot Granit ser likevel ut til å bli tøff. Til slutt møtes Playwell og Major Militia, i det som på papiret bør bli seier for førstnevnte.

Du kan følge et utvalg av rundens kamper på Twitch-kanalen til Matchpoint, fra klokken 19:00 torsdag 5. mars.

Slik ser tabellen ut etter tredje runde.
Telialigaen

Siste fra forsiden