Beneath a Steel Sky 2 er på vei

Er du fremdeles skuffet over kanselleringen av Sam & Max 2? Kanskje dette vil hjelpe: Revolution jobber med etterfølgeren til det som av mange regnes som deres beste eventyrspill noensinne.

Beneath a Steel Sky kom ut i 1994, og var et pek-og-klikk-eventyrspill satt til en mørk og dyster fremtid hvor forurensing og overbefolkning hadde ødelagt jorden. Bakkenivået var så forurenset at det var praktisk talt umulig å bo der, så menneskene bodde på toppen av skyskrapere som var koplet sammen i et slags massivt nettverk.

Selv om Beneath a Steel Sky malte et utrivelig bilde av fremtiden inneholdt det mye humor, og hovedpersonens partner, den trofaste roboten Joey, må sies å være en av de mest minneverdige sidekarakterer spillverdenen har å by på. Beneath a Steel Sky ble for ikke lenge siden lagt ut på nettet slik at hvem som helst lovlig kan laste ned og spille det ved hjelp av et program som heter SCUMMVM (se lenken under).

Den 4. mars i år ble domenet www.steel-sky2.com registrert av Revolution Software, og nå har Charles Cecil bekreftet overfor Computer and Video Games at utviklingen av dette spillet har startet.

- Beneath a Steel Sky er et spill som enda nyter stor respekt, og vi blir jevnlig spurt om når vi skal lage en etterfølger. Beneath a Steel Sky 2 er et prosjekt vi har vurdert en stund, og nå har vi begynt å jobbe videre med det, men vi kan ikke kommentere noe utover dette.

Dette betyr at det antakelig er lenge til vi får se Beneath a Steel Sky 2 i butikkene, og at det også kan ta en stund før det dukker opp skjermbilder og ytterligere informasjon. Vi vil være på pletten med en gang vi får vite mer om spillet.

Siste fra forsiden