Bernard Hopkins i Fight Night Round 2

EA har kunngjort at etterfølgeren til boksespillet Fight Night er på vei, og at verdensmesteren i mellomvekt, Bernard Hopkins, vil være spillets offisielle talsmann.

Hva en slik talsmann gjør, annet enn å bli avbildet på coveret, er vi ikke sikre på, men Bernard selv er i alle fall fornøyd med den nye rollen sin. Han er svært glad for å bli udødeliggjort i et spill fra EA Sports, og det at spillet visstnok skal bli det mest realistiske boksespillet noensinne gjør det hele til en enda større ære.

Fight Night Round 2 (som forøvrig er en midlertidig tittel) videreutvikler det kritikerroste kontrollsystemet vi så i det første spillet i serien, og gir spilleren nesten total presisjon og kontroll. Hver fulltreffer påfører motstanderen dynamiske skader, og disse vil få realistiske utslag i forhold til motstanderens evne til å forsvare seg og påføre deg skade.

Electronic Arts forteller også at de har lagt inn et nytt system som kalles EA Sports Cutman, som vil la spilleren "reparere" bokseren mellom rundene. Sannsynligvis vil det være begrenset hvor mye spilleren kan ordne per pause, slik at han må prioritere hva han vil rette på.

Fight Night Round 2 skal etter planen komme på markedet i mars 2005.

Siste fra forsiden