Bilder av Nintendo DS Lite

Nintendo har nå offentliggjort noen bilder av den nye versjonen av Nintendo DS.

Nintendo har som kjent planer om snart å lansere en ny versjon av den nyeste håndholdte konsollen deres, Nintendo DS. Den nye versjonen blir cirka to tredjedeler så stor som originalversjonen, og dermed også betraktelig lettere. I tillegg får brukerne mulighet til å justere lysstyrken på skjermen (både sterkere og svakere).

I Japan lanseres Nintendo DS Lite den 2. mars, til en litt høyere pris enn vanlig Nintendo DS. Den kommer i utgangspunktet i tre farger; White, Ice og Navy. Det er fortsatt ikke klart når konsollen kommer til Europa og hvilke farger vi kan velge mellom. Prisen er heller ikke fastsatt, men Nintendos distributør i Norge, Bergsala, forteller til Gamer.no at de forventer en noe høyere pris enn den allerede nedsatte DS-en har nå.

De nylig offentliggjorte bildene viser de tre fargene konsollen kommer i, hvordan stylusen ser ut (og lagres) og hvordan man kommer til å holde DS Lite når man spiller Brain Training, som blir lansert senere i år. I tillegg til disse offisielle bildene, har nettstedet Engadget også fått fatt i noen nye bilder, som du kan titte på i artikkelen deres.

Siste fra forsiden