Bilder fra Amped 2

Endelig fikk vi litt hands-on tid med dette spillet. Når Xbox ble sluppet for ett og et halvt år siden var Amped et av spillene som ble lansert sammen med maskinen.

For ekte snowboardfans var dette det ultimate spillet. Her hadde du akkurat den samme friheten som i en virkelig bakke og stilen var, om ikke akkurat realistisk, helt annerledes enn andre spill på markedet. Her gikk det ikke i neonklær og store afroer, men i det utstyret proffene faktisk bruker. Nå har vi fått prøve Amped 2, som skal lanseres mot jul.

I Amped 2 har de enorme anleggene blitt enda større. Her har det blitt brukt sattelittkart, topografiske kart og haugevis med timer. Vi fikk kjøre i et annlegg som ligger i Utah. Karen som viste oss spillet kom fra de samme traktene og ble ikke så rent lite rørt når han snakket om fjellet vi sto på. Det var tross alt hans lokale fjell, og han kjente seg godt igjen. Spillet vil ha mye likt med det første, men noen forbedringer har blitt gjort. For det første har oppdragene blitt forandret på, det er ikke lenge slik at alt skal gjøres hundre prosent for å komme seg gjennom spillet. Poengberegningene har blitt forandret på, nå kan du få like mye poeng om du kjører stilig og laid-back som når du kjører raskt og farlig. Det beste er å kombinere flere stiler for å oppnå flest mulig poeng.

Spillet vil så klart ha støtte for Xbox Live. Her kan du spille mot andre, du kan dele stats og du kan se hvordan andre har gjort det. Når du legge ut stats vil du få en link til en URL på nettet som du kan dele med andre. Det kan bli ganske flaut hvis du virkelig gruser en kompis og viser hele verden hvor talentløs han faktisk er. Jeg har i alle fall store planer om å vise verden at jeg er kongen av Amped.

Siste fra forsiden