Bioshock 2 kommer også til PC og PS3

Ryktene om eksklusivitet er avkreftet.

Bioshock dominerer ryktebørsen for tiden, og har generert rykter om alt fra slemme russere til bosskamper mot blekkspruter.

Selv om langt i fra alle ryktene har hatt like mye troverdighet, var derimot ryktene om en tidseksklusiv Xbox 360-lansering nokså sannsynlig – med tanke på rekkefølgen det første spillet ble lansert i.

Nå kan du puste lettet ut enten du eier en PC, Xbox 360 eller Playstation 3 – en talsmann for utviklerne har nå bekreftet at de sikter mot en samtidig lansering for samtlige av plattformene. Samtidig uttalte talsmannen at de ville komme snarlig tilbake om ryktene angående en mulig samarbeidsmodus og flerspiller, hvem vet – kanskje vi kan denge løs på hverandre i fullsatte dykkerdrakter?

Bioshock 2: Sea of Dreams blir oppfølgeren til det kritikerroste undervannsdramaet fra 2007, det har gått nøyaktig 10 år siden de katastrofale hendelsene i det første spillet, og Rapture er i en krisetilstand som aldri før. Denne gangen vil du tre inn i rollen som den aller første Big Daddy-en, en av de mystiske vokterne av Raptures lillesøstre - små barn "programmert" til å sanke genstoffet ADAM som lar mennesker manipulere genstrukturen for overnaturlige evner.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden