BioWare viser to nye PC-rollespill

I tillegg til Xbox-spillet Jade Empire vil BioWare vise to nye PC-titler på årets E3.

Den første av disse heter The Witcher, og er ikke under utvikling hos BioWare selv, men hos et polsk selskap som heter CD Projekt. Spillet er et actionrollespill som henter inspirasjon fra verkene til den polske fantasy-forfatteren Andrzej Sapkowski, og som kjører på BioWare sin Aurora-motor.

I The Witcher spiller du en profesjonell monster-jeger (en "witcher") på reise i områder fra Sapkowski sine bøker, og på denne reisen vil du møte karakterer fra bøkene. Du vil kun kontrollere en person, men han kan ved flere anledninger få selskap av allierte. I flerspiller skal du kunne spille kooperativt sammen med andre.

Det vi vet om den andre tittelen er at spillet heter Dragon Age og er basert på et helt nytt univers skapt av BioWare selv. Dette er den PC-tittelen BioWare tidligere har fortalt at de jobber med, og navnet høres i alle fall spennende ut. Vi vil forhåpentligvis ha mye mer å fortelle om dette spillet om ikke lenge.

Det siste spillet BioWare vil vise frem er Xbox-spillet Jade Empire. Dette spillet foregår i en slags fantasiversjon av oldtidens Kina, og er et spill hvor du får stor frihet til å utforme karakteren din. Spillet har ingen begrensninger på hva karakteren kan lære hvis du går inn for det, og du står hele tiden fritt til å ta karakteren på nye veier.

Jade Empire fokuserer på kamp, og skryter av et innovativt system hvor du kan mestre både håndkamp, væpnet kamp og magi. Totalt inneholder spillet inneholder over 30 ulike kampstiler. Etter hvert som du gjør det godt vil folk begynne å se opp til deg, og du vil kunne rekruttere tilhengere og agenter.

Disse agentene introduserer en ny og spennende mulighet: Du kan sende dem ut i verden for å utføre oppdrag for deg, uten at du selv trenger å bli med. De ulike karakterene har sine unike talenter og egenskaper, så det blir viktig å bruke dem til det de er best til.

Siste fra forsiden