Black Eyed Peas lager The Urbz-musikk

Electronic Arts har akkurat fortalt at bandet Black Eyed Peas skal lage musikken til The Urbz: Sims og singelliv.

Electronic Arts fortsetter sitt samarbeid med musikkindustrien, og nå har de kunngjort at det berømte bandet Black Eyed Peas skal lage musikken til EA-spillet The Urbz: Sims og singelliv. Spillet vil inneholde eksklusive versjoner av ni spor fra bandets nyeste album, Monkey Business. I og med at The Urbz er basert på The Sims-konseptet, sier det seg selv at musikken denne gangen ikke er på engelsk, men på simlisk.

I tillegg skal bandet delta i spillet selv. Bandmedlemmene Will.I.Am, Fergie, Taboo apl.de.ap er med i spillet som musikere, og i følge pressemeldingen til EA vil de lære deg hippe moves og gi deg tilgang til oppdrag du trenger for å få bedre rykte. Det er naturligvis rykte som er det sentrale elementet i dette spillet, hvor du starter som en helt vanlig person, men etter hvert får adgang til de aller hotteste VIP-stedene.

Electronic Arts sin sjef for musikk og lyd, Steve Schnur, er svært stolt over samarbeidet med Black Eyed Peas. Han forteller:

- Det er ingen som har samarbeidet på denne måten før. Det har aldri skjedd at et band har gått tilbake i studio for å spille inn sanger på nytt på et annet språk for å ha dem med i et spill. Nok en gang har EA lagt lista høyere enn noensinne.

The Urbz: Sims og singelliv lanseres i november 2004, og kommer til alle konsoller, inkludert Game Boy Advance og Nintendo DS. Her er noen nye skjermbilder:

Siste fra forsiden