Nytt Call of Duty til DS

Black Ops får DS-versjon

Activision har kunngjort Call of Duty: Black Ops for Nintendos håndholdte plattform.

Årets store Call of Duty-utgivelse fra Activision heter Black Ops, og kommer i salg i november. Nå har den amerikanske giganten fortalt at det jobbes med et DS-spill ved samme navn, hos Nintendo-spesialisten n-Space.

Vi kan nok ikke forvente slik grafikk på DS.

Call of Duty: Black Ops for DS gir deg rollen som en CIA-backet agent som må utføre oppdrag av den typen som den amerikanske regjeringen vil nekte en hver befatning med om du skulle bli tatt. Til din disposisjon har du et omfattende våpenarsenal og muligheten til å bruke ulike kjøretøyer.

– DS-spillet Call of Duty: Black Ops tar Call of Duty-opplevelsen på håndholdt til et helt nytt nivå. Spillerne får en rekke nye muligheter, inkludert å ta kontroll over et angrepshelikopter til å fly et eksperimentelt jagerfly, sier n-Space-sjef Dan O'Leary.

Spillet vil også støtte flerspiller over nettet, for opp til seks spillere samtidig. Her kan vi se frem til et nytt "perks"-system som belønner spillerne for innsatsen deres online. Dessuten kan to spillere samarbeide seg gjennom enspilleroppdragene.

Call of Duty: Black Ops for DS kommer samtidig med de øvrige Black Ops-utgivelsene. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden