Black

Den nylanserte traileren fra skytespillet Black tvinger frem spørsmålet: Trenger vi egentlig Xbox 360 og PS3?

Vel, svaret på det spørsmålet er vel for de fleste seriøse gamere fortsatt "ja", men den nye videoen fra skytespillet Black (fra utviklerne bak Burnout-spillene) demonstrerer at det fortsatt er mulig å gjøre temmelig vanvittige ting med dagens konsoller. I denne videoen får vi se noen av tidenes kuleste spilleksplosjoner og massevis av deilig grafikk, så hvis du er en av de som ikke tar deg råd til å kjøpe en Xbox 360 i år, har du likevel temmelig heftige saker i vente.

Black er et førstepersons skytespill som kun fokuserer på to ting: Død og ødeleggelse. Utviklerne har imidlertid fokusert på en ekstra liten sak, nemlig å sørge for å presentere de overnevnte to tingene på en så heftig og eksplosiv måte som mulig. Her droppes det meste av realisme til fordel for action, og utviklerne har fortalt at de ønsker å lage et konsollskytespill som ikke prøver å være et PC-skytespill. Det vil si at spillet kommer med ting som tilnærmet uendelig med ammunisjon, for å gjøre gameplayet mindre komplisert og mer strømlinjeformet.

Historien vet vi veldig lite om på dette tidspunktet - det eneste vi vet er at den foregår ett eller annet sted i Øst-Europa, og at Criterion er fryktelig stolte av den. De har nemlig lagt ned store ressurser på å presentere en troverdig historie som i følge dem selv kommer til å overgå det meste av det vi får servert i dagens spillindustri (ikke at det burde være spesielt vanskelig, egentlig). Men nå har vi snakket nok; det er på tide å vise deg hvordan spillet ser ut i bevegelse, så her har du en 27 MB-stor gameplayvideo som du absolutt ikke bør gå glipp av:

Siste fra forsiden