Diablo IV

Nordmann sentral da Diablo IV-spiller var først til nivå 100 på hardcore

Får navnet sitt gravert på statue, sammen med de første 1000 spillerne som oppnår bragden.

Blizzard

Noen dager før lanseringen av Diablo IV dro Blizzard i gang et kappløp for å bli førstemann til erfaringsnivå 100 på vanskelighetsgraden hardcore. Tre dager etter at «early access»-fasen begynte – og samme dag som spillets offisielle lansering – var første spiller i mål.

Souaïb «cArn» Hanaf fullførte bragden mandag ettermiddag, og han hadde norsk hjelp. Kjetil «Zizaran» Kippervik var med i gruppa på fire som jobbet sammen om å nå målet. Førstemann ble «cArn», tett etterfulgt av «Zizaran» og medspillerne, til gratulasjoner fra Blizzard.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Som belønning får «Zizaran», «cArn» og de andre i gruppa navnet sitt gravert på en statue av Lilith. Der får de selskap av de første 1000 spillerne som også når hardcore 100.

Hardcore er en spesielt utfordrende vanskelighetsgrad. Ikke bare er fiender ekstra tøffe, men hvis man dør må man begynne hele spillet forfra igjen på nivå 1. Twitch-profilen «cArn» har tidligere gjort seg bemerket gjennom seire i lignende kappløp i Path of Exile (takk, Eurogamer).

«cArn» nådde hardcore-nivå 100 som første i verden.

Diablo IV er nå offisielt tilgjengelig for spillere på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Spillet tar serien tilbake til sine mørkere røtter, i en opplevelse vår anmelder satt pris på.

– 60-70 timers spilletid er ingenting i denne typen spill, og selv om jeg føler at jeg bare har skrapt overflaten av alt som er og kommer, sitter jeg igjen med et positivt inntrykk av Diablo 4. Det er ikke revolusjonerende på noen måte, men det som er der er solid, gjennomtenkt og fungerer bra, skrev Gøran Solbakken.

Les vårt tilbakeblikk på det første Diablo-spillet »

Siste fra forsiden