Bli med i vår League of Legends-turnering

Norske lag inviteres til en cup søndag 13. oktober.

Viktig informasjon:

Forrige søndag inviterte vi 16 norske lag til en vennskapsturnering her på Gamer’s Paradise. Dette var en cup vi arrangerte for å måle interessen, og vi oppfordret ferske norske spillere og lag til å bli med for å teste sine ferdigheter mot andre på en strukturert og profesjonell måte.

Suksess med Dota 2

Stemningen var god hele kvelden og entusiasmen og tilbakemeldingen fra miljøet var upåklagelig. Hele ni lag stod på venteliste og hundrevis fulgte sendingen til «LiquidN0va» søndag kveld.

Gutta i Seal Cub Clubbing Club stakk av med seieren denne gangen. De er dermed sikret plass i en større innskuddsturnering som vi skal arrangere senere, der avgiften for å delta går rett i en premiepott.

Mer MOBA

Nå er det klart for en tilsvarende vennskapsturnering i et annet MOBA-spill. Vi spurte hvilket spill leserne vil ha turnering i etter Dota 2, og League of Legends fikk flest stemmer i avstemningen.

Derfor har vi nå satt opp påmelding til en 32-lags turnering søndag 13. oktober. Cupen er åpen og gratis for alle norske lag med minst tre norske spillere, og foregår på serveren EU West. Størrelsen på turneringen vil økes til 64 lag dersom pågangen blir stor.

Én kamp i hver runde vil bli streamet og kommentert. Vi kommer tilbake til detaljer om dette før turneringssstart.

Førstepremien er som i Dota 2-turneringen: Gratis adgang i en turnering som man ellers må betale en liten slant for å delta i.

Slik melder du på laget ditt

For å delta må alle fem spillerne på laget være registrerte brukere på Gamer's Paradise. Deretter må laglederen opprette et lag på sin profilside og invitere sine medlemmer inn i laget. Til slutt kan han melde på laget til turneringen.

Når 32 lag har meldt seg på vil det opprettes en venteliste, og turneringen utvides dersom denne køen blir lang. Dersom en klan ikke møter opp når turneringer starter, går plassen videre til første lag på ventelisten.

Les også
Adversity er Norges beste Hearthstone-lag

Gamer's Paradise og Gamer.no gjennomfører denne turneringen i samarbeid med GamersLeague.no.

Siste fra forsiden