Bli med på vår League of Legends-turnering

Vi inviterer til en landsdekkende turnering i det populære lagspillet.

Neste uke sparker vi i gang en landsomfattende League of Legends-turnering her på Gamer’s Paradise. Turneringsformen vil være fem mot fem, og man melder seg på som helhetlige lag.

For å klatre mot toppen av vinnerpallen må lagene først tevle seg gjennom en av kvalifiseringsturneringene. Vi arrangerer fire slike kvalifiseringsturneringer på fire ulike tidspunkt, slik at alle som ønsker skal ha mulighet til å delta. Det er mulig å delta på flere enn én kvalifiseringsrunde, så man kan prøve igjen dersom man ikke lykkes første gang.

Det spilles så mange runder som vi rekker på en kveld. Hvis det ikke blir ferdig i løpet av en kveld fortsetter vi fra der vi slapp klokka 20 neste dag.
Deltakerne bes sette av tid til å spille minst tre runder per kveld.

Her er timeplanen for de fire kvalifiseringsturneringene:

Første kvalifiseringsrunde: 10. oktober fra kl. 20:00Andre kvalifiseringsrunde: 15. oktober fra kl. 20:00Tredje kvalifiseringsrunde: 17. oktober fra kl. 20:00Fjerde kvalifiseringsrunde: 19. oktober fra kl. 20:00

Påmeldingsfristen er en halv time før turneringsstart for den aktuelle kvalifiseringsturneringen –klokken 19:30 for samtlige turneringer. Deltakerne bes sette av tid til å spille minst tre runder per kveld.

Finale på Oslo City

De fire beste lagene fra hver runde vil så møtes i en sluttspillturnering den 22. oktober Når det så til slutt kun er to lag igjen vil disse møtes i finalen som avholdes på Oslo City den 27. oktober. Der vil de kjempe foran et ivrig publikum, mens kampene sendes på storskjerm. Dersom lagene ikke befinner seg i Oslo, vil vi dekke reisen ned til hovedstaden.

Cooler Master Trigger og Cooler Master Sirus.

Flere detaljene rundt gjennomføringen finner du på turneringens regelsider.

Premiene blir denne gang består av både spillutstyr og pengepremier for de tre beste. Spillutstyret er det Cooler Master som står for, mens pengepremiene kommer fra Coca-Cola.

Premieoversikt:

1. plass: 5 stk. Cooler Master Trigger (tastatur), 5 stk. Cooler Master Sirus og 10 000 kroner. 2. plass: 5 stk. Cooler Master Trigger (tastatur) og 5 000 kroner. 3. plass: 5 stk. Cooler Master Sirus og 2 500 kroner.

I tillegg er alle som deltar i turneringene med i trekningen om noen mindre premier.

Les også
Ingen norske lag kvalifiserte seg til årets ESL One Cologne

Dersom du trenger å finne makkere til å danne et turneringslag kan du jo prøve spillromtjenesten vår, eller du kan lage et innlegg i forumet.

Les også: Turnering i Counter-Strike: Global Offensive

Siste fra forsiden