Bli sjøuhyre i nytt spill

Har du alltid ønsket å finne ut hvordan det er å være et gigantisk sjøuhyre? Da er Sea Monsters: A Prehistoric Adventure noe for deg.

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure er basert på den kommende National Geographic-filmen ved samme navn, og gir deg rollen som et gigantisk sjøuhyre fra tiden da dinosaurene hersket over jordkloden.

Totalt kan du velge mellom seks ulike sjøuhyrer, og hvert av dem har sine egne styrker og svakheter. Underveis må du kjempe for å overleve i en fiendtlig verden. Samtidig stilles du overfor ulike utfordringer, som må løses for at du skal komme videre.

Spillet inneholder seks ulike spillområder, som alle skal gi et lite innblikk i hvordan dinosaurenes verden så ut under havoverflaten. Spillets mål er å finne 48 fossilbiter, og når du har funnet hele skjelettet får du tilgang på et nytt monster (som du så kan bruke til å finne tolv nye fossilbiter).

Sea Monsters skal være både lærerikt og morsomt, og kommer til Wii, PS2 og DS. Nettstedet Worthplaying har den første informasjonen om spillet (samt noen skjermbilder), men de forteller ikke hvem det er som står bak utviklingen, eller når det skal komme i salg.

Siste fra forsiden