World of Warcraft - nivåtak

Blizzard hinter om at nivåtaket i World of Warcraft skal senkes

– Den nye grensa blir betraktelig lavere enn 120.

Blizzard

I dagens World of Warcraft må spillere klatre opp til erfaringsnivå 120 før de får tilgang på det beste utstyret og de tøffeste utfordringene spillet har å by på. Det vil imidlertid snart endre seg, om vi kan tro en fersk spørreundersøkelse fra Blizzard.

Spørreundersøkelsen fra Blizzard ser ut til å fortelle at Level Squish» er på vei.
Nivens/Reddit

De siste dagene har flere brukere på Reddit lagt ut skjermbilder av to spørsmål fra utvikleren, som begge refererer til en reduksjon av nivåtaket, eller såkalt «Level Squish».

Det første spør om spilleren er klar over at grensa på 120 vil reduseres i fremtiden. Deretter lurer Blizzard på hva spilleren synes om planen.

– «Level Squish» vil redusere det totale antallet erfaringsnivåer man trenger for å få tilgang på spillets nyeste innhold. Det nye nivåtaket blir betraktelig lavere enn den nåværende grensa på 120, heter det i spørreundersøkelsen.

Har diskutert det før

Som blant annet PC Gamer melder er det ikke første gangen Blizzard har diskutert muligheten for en senking av nivåtaket. Under en spørrerunde på YouTube i fjor fortalte World of Warcraft-sjef Ion Hazzikostas at nivåtaket på 120 kan skremme bort nye spillere.

Samtidig erkjente han den gang at en senking kunne virke frustrerende for spillere som allerede har nådd 120, og som kan oppleve endringen som at figurene deres har blitt svakere. Gitt formuleringen i spørreundersøkelsen høres det imidlertid ut som at teamet har kommet frem til en passende løsning og at «Level Squish» er på vei.

Snart kan du oppleve World of Warcraft som det var i 2006.
World of Warcraft Classic lanseres i august »

Siste fra forsiden