Blizzard inviterer tidligere World of Warcraft-spillere til å vende hjem

I helgen kan alle spille nettrollespillet gratis uten begrensninger.

Blizzard

Blizzard har lansert en kampanje for å bringe tidligere World of Warcraft-spillere tilbake til Azeroth. Fra nå og ut søndag 24. juni kan alle som har en konto, men som mangler abonnement for nettrollespillet, spille så mye de vil. De vanlige gratisbegrensningene, som at man ikke kan spille på figurer over nivå 20, er midlertidig opphevet.

Samtlige World of Warcraft-kontoer inkluderer nå Warlords of Draenor-utvidelsen.
Blizzard

Alt du må gjøre for å benytte deg av tilbudet er å laste ned spillet via Battle.net-programmet – som du får gratis via utviklerens nettsider. Deretter kan du fortsette akkurat der du slapp sist abonnementet ditt løp ut.

Blizzard påpeker at samtlige kontoer nå inkluderer Warlords of Draenor-utvidelsen. Om du ikke har spilt siden for eksempel Cataclysm, Burning Crusade eller «vanilla» vil nok opplevelsen være en ganske annen enn den du husker.

Ny utvidelse på vei

Gratishelgen kommer rundt halvannen måned før lanseringen av World of Warcrafts neste utvidelse. Battle for Azeroth rulles ut 14. august, og bringer med seg stort sett alt det spillere kan forvente av en WoW-ekspansjon.

Nivåtaket løftes til 120, spillere får nye områder å utforske og Blizzard introduserer Allied Races – nye varianter av rasene som allerede finnes i spillet. Ellers kan man som vanlig legge ut på nye oppdrag, utfordringer, grotter og raids og sanke haugevis med våpen og annet utstyr.

Blizzard har også gitt oss flere detaljer om World of Warcraft Classic.
«Vanilla»-opplevelsen baseres på nettrollespillets 1.12-oppdatering »

Siste fra forsiden