Blizzard islegger nettside

Hva hinter de til?

Med en gang det skjer noe på utvikler Blizzards nettsted, starter spekulasjonene. Hva er på gang nå?

Blizzard hinter om at noe er i gjære ved å innhylle hele forsiden på Blizzard.com i is. Den nærmest legendariske utvikleren, som står bak spill som Diablo, Diablo II, Starcraft, World of Warcraft og det kommende Starcraft II, trenger bare å vifte med fingeren, og millioner håpefulle fans står parat til å analysere betydningen av det.

Skjermbilde fra World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

Hva kan det være? Enkelte hevder at det er i forbindelse med at den neste ekspansjonspakken til World of Warcraft, Wrath of the Lich King, skal vises frem på messen Worldwide Invitational i Paris til helgen. Utvidelsen inneholder store områder med et kjølig tema, og det er mulig at det er i den anledning Blizzard ønsker å skape litt blest.

Verden venter også på en oppfølger til Diablo II, og spenningsnivået eskalerte etter at det ble klart at Blizzard hadde kjøpt opp domenet diablo3.com. Som en av våre svært observante forumbrukere også har fått med seg, vil det søndag 29. juni være akkurat åtte år siden Diablo II kom i butikkene. Til tross for at det er vanskelig å relatere et stykke is til djevelen og hans bopæl i helvete, er det jo lov å håpe at det kan være relatert til ryktene som tidligere har svirret.

Undertegnede vil være tilstede under hele Worldwide Invitational som går av stabelen i Paris kommende helg, og hvis det skulle vise seg at helvete fryser over, kan de som har ventet lenge, hoppe i taket.

Gamer.no vil komme tilbake med fyldig dekning av hva Blizzard disker opp med på messen.

Siste fra forsiden