Blodig mordmysterium fra Microïds

Et av spillene som ble demonstrert for første gang på årets E3-messe er Still Life, et blodig eventyrspill som kjører på en oppdatert Syberia-motor.

På tross av at tilhengere av eventyrspillsjangeren har opplevd mange kanselleringer og skuffelser i det siste, har de enda mange grunner til å se relativt lyst på fremtiden. Et av de spillene som eventyrspillere bør holde øye med i tiden som kommer er Microïds sitt nyeste prosjekt, Still Life.

Still Life er et mørkt og blodig mordmysterium som benytter seg av en oppdatert versjon av Syberia-motoren. Dette vil si at vi får servert et tredjepersons pek-og-klikk-spill av den gamle sorten, men med ny og mer moderne grafikk.

Microïds har til nå vært svært sparsomme med informasjon om spillet, og det nylig lanserte offisielle nettstedet er ikke akkurat behjelpelig. Det som imidlertid er helt klart er at dette er et spill for voksne spillere. Historien i Still Life vil omhandle grusomme hendelser, og spillet vil dessuten inneholde mye blod og gørr.

Still Life skal etter planen komme ut i løpet av årets siste kvartal, noe som tyder på at vi snart får mer informasjon om dette eventyrspillet. For en smakebit av stemningen i spillet, samt en liten videosnutt, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden