Blodig sommerferie i stillehavet

Battlefield 1943 dato og pris fastslått.

Battlefield-spillene er alltid et hett tema blant skytefans. Svenske DICE sitt hjertebarn har gjennom flere versjoner til både konsoll og PC revolusjonert krigspillsjangeren, spesielt med tanke på flerspiller.

I tillegg til gratisspillet og eksperimentet Battlefield Heroes, som for tiden er i betatesting, jobbes det med det nedlastbare spillet Battlefield 1943: Pacific. Nå har sistnevnte fått pris og dato: 1200 Microsoft-poeng for Xbox-versjonen (ca. 14 euro), og 15 amerikanske høvdinger for Playstation-versjonen. De nevnte plattformene vil få spillet i juni, mens dere som sverger til mus- og tastatur pent er nødt til å vente til september.

Battlefield 1943: Pacific utvikles av Digital Illusions, og skal bruke spillmotoren Frostbite, som imponerte oss i fjor med Battlefield: Bad Company. Spillet er sentrert rundt flerspiller; og man får krige mot 23 andre over nett, velge klasse i ekte Battlefield-stil og hoppe inn i et stort utvalg kjøretøy. Det loves også ødeleggbare omgivelser, i like stor grad som i Battlefield: Bad Company.

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden