Bloodborne dropper nivåsperren i flerspiller

Nå kan du hjelpe nybegynnervennen din.

Bloodborne.
Sony Computer Entertainment

Selv om det er noen måneder siden Bloodborne først begynte sin seiersgang på PlayStation, 4 har utvikler From Software sluppet en stødig strøm med oppdateringer hele veien. Nå har oppdatering 1.04 landet, og med den kommer det noen betydelige forandringer.

Åpner flerspillerbiten

Den største endringen er nok at From Software åpner for at alle kan spille sammen med andre, uavhengig av hvilket nivå man ligger på. Tidligere var det slik at det kun kunne være 10 nivå mellom spillerne som ville spille sammen for å unngå å skape en ubalansert situasjon for de med høyt nivå.

Bloodborne endres litt i den nye oppdateringen.

Balansen har ikke blitt endret, men man kan bruke et passord for å spille sammen. Det betyr at de med høyt nivå kan hjelpe nykommere som sliter, om det er noe man ønsker å gjøre.

Den andre store nyheten er at det nå er lettere å få tak i Blood Chunks – et materiale som man bruker til å oppgradere våpnene sine med. Nå kan man kjøpe Blood Chuncks fra Insight Dealer i Hunter's Dream, men det er tilsynelatende ikke lett å spore ham opp. Du får valget om å kjøpe materialet fra ham i siste halvdel av spillet. Trenger du mer enn det kan du nå finne Blood Chunks på nivå tre, fire og fem i Chalice Dungeons.

Den siste store revisjonen er at man kan ha opp til 600 Blood Vials og Quicksilver Bullets i lageret sitt, opp fra 99.

Ellers er det en del mindre endringer. For å få alle detaljene kan du sjekke listen hos DualShockers.

Noe av det beste på PlayStation 4

Bloodborne fikk bra omtale.

Bloodborne har etablert seg som et av PlayStation 4s mest roste og omtalte spill siden konsollens lansering. Vår anmelder likte også det beinharde actionrollespillet, og gav det nesten toppscore i sin anmeldelse.

– Det er ingenting som slår følelsen av å endelig beseire en vanskelig fiende i Bloodborne. Den euforiske lettelsen over å endelig overkomme noe som kjentes helt umulig ut for bare en kort time siden er fantastisk. Det er nesten som et dop, og suget etter denne følelsen kommer til å henge ved meg i mange måneder fremover, skrev Gøran Solbakken i sin vurdering.

Er du gira på å ta opp spillet igjen?
Bloodborne får en utvidelse »

Siste fra forsiden