BloodRayne 2

Terminal Reality og Majesco er i ferd med å lage en oppfølger til BloodRayne, og nå er den første traileren her.

BloodRayne 2 følger dhampyren (halvt vampyr, halvt menneske) Rayne i hennes kamp for hevn. I forrige spill, som foregikk i 1935, satte hun en effektiv stopper for de tyske nazistenes planer om å overta verden ved hjelp av grufulle monstre. Seksti år har gått siden den gang, og nå viser det seg at en gruppe vampyrer har gått sammen om en skremmende plan.

Takket være et stoff som kalles "the shroud" vil vampyrene bli i stand til å tåle dagslys. Med deres overmenneskelige krefter og evner vil det dermed kun være et spørsmål om tid før menneskeheten er slaver under vampyrene. Dette må forhindres, og Rayne er den som har evnene til å stoppe dem.

Som dhampyr har hun nemlig alle vampyrenes egenskaper, og deler også deres umettelige begjær etter blod. Hun har imidlertid færre svakheter, noe som gjør henne til en dødelig motstander, selv for de fryktelige vampyrene.

BloodRayne var et heftig tredjepersons actionspill hvor spilleren måtte ta i bruk Raynes spesielle egenskaper for å lykkes, og oppfølgeren ser ut til å bygge videre på det samme konseptet. BloodRayne 2 vil inneholde enda flere akrobatiske bevegelser og vampyriske evner, og naturligvis enda flere groteske detaljer.

Spillet er ventet ute i november, og kommer til PC, Xbox og PlayStation 2. Traileren finner du i to versjoner (med ulik kvalitet og filstørrelse), nedlastbar fra disse nettstedene:

Siste fra forsiden