BloodRayne 2

Majesco har akkurat gitt ut E3-traileren til BloodRayne 2, og her er det mye blod og gørr.

Hovedpersonen i BloodRayne 2 heter Rayne og er en dhampyr - halvt vampyr og halvt menneske, og resultatet av at hennes menneskelige mor ble voldtatt av en vampyr. Som dhampyr har hun mange av vampyrenes egenskaper, og deler også deres umettelige begjær etter blod. Hun har imidlertid færre svakheter, noe som gjør henne til en dødelig motstander.

Seksti år har gått siden hendelsene i det forrige spillet, og nå har en gruppe vampyrer har gått sammen om en farlig plan. Takket være et stoff som kalles "the shroud" vil de kunne bli i stand til å tåle dagslys, og med deres overmenneskelige krefter vil det dermed kun være et spørsmål om tid før menneskeheten er slaver under vampyrene. Dette må forhindres, og Rayne er den som har evnene til å stoppe dem.

BloodRayne 2 følger i forgjengerens fotspor og blir et heftig tredjepersons actionspill. Spillet vil inneholde en rekke nye akrobatiske bevegelser og vampyriske evner, og lover dessuten å bli enda blodigere enn forgjengeren.

Majesco har akkurat gitt ut videoen som ble brukt til å reklamere for spillet under årets E3-messe. Videoen er på 35 MB og varer i omtrent to minutter. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden