Blue Dragon-oppfølger til Europa

Fra skaperen av Final Fantasy

Til neste år skal Ignition gi ut Blue Dragon Plus til DS.

Mistwalker er en forholdsvis fersk spillutvikler som kan skilte med å ha selveste Final Fantasy-skaper Hironobu Sakaguchi som grunnlegger og sjefsdesigner. Foreløpig er de mest kjent for Blue Dragon og Lost Odyssey, som begge vakte begeistring hos vår anmelder.

Se den japanske traileren her.

Vis større

Se den japanske traileren her.

Stikkord:
  • spill
  • ds
  • Blue Dragon
  • rollespill
  • taktisk
  • blue dragon plus


Mistwalkers nyeste DS-spill kommer nå til Europa takket være Ignition Entertainment. Blue Dragon Plus er en direkte oppfølger til Blue Dragon, og foregår et år etter originalen.

I det første spillet ble unge Shus verden revet i to under oppgjøret mot den onde Nene, og store deler av verden består nå av merkelige kuber som dukket opp fra dypet. Når en gigantisk, skyggelignende drage stiger opp fra en av kubene begynner det å skje ting som kan føre til nye konflikter og grusomheter. Ikke overraskende er det igjen Shu og vennene hans som må trå til og redde verden.

Spillet er en blanding av rollespill og sanntidsstrategi hvor du styrer både mennesker såvel som roboter. Robotene kan oppgraderes og justeres etter behov, mens dine menneskelige allierte kan få gigantiske skyggeskapninger til å kjempe for dem.

Vi loves over 30 timer med spilling, samt en hel time med animerte filmsekvenser som forteller deler av historien.

Det er Sakaguchi selv som står for regien, og musikken er ved den anerkjente spillkomponisten Nobuo Uematsu. Figurene er designet av Akira Toriyama, som også jobbet med designet i klassikere som Chrono Trigger og Dragon Quest.

Blue Dragon Plus kommer en gang i løpet av mars neste år.

Siste fra forsiden