Breakdance med B-Boy

Sony har akkurat kunngjort B-Boy, som bringer breakdansing-action til PSP og PS2.

B-Boy skal komme i salg i september, og kommer til PSP og PS2. Spillet er utviklet av FreeStyleGames, i samarbeid med Crazy Legs og DJ Hooch, og bruker et dynamisk bevegelsessystem som skal hjelpe deg å kjempe mot de beste "b-boys" (breakdanserne) på planeten.

I løpet av spillets karrieremodus (kalt "B-Boy Life"), må du bygge opp en gruppe og kjempe mot ekte "superstjerner" som Crazy Legs. Legs hadde forøvrig dette å si angående spillet:

- B-boy-kulturen er et av de fire grunnelementene i hip-hop, og teamet hos SCEE og FreeStyleGames har klart å sette sammen et spill hvor integriteten og kunsten i b-boy-miljøet ikke blir kompromittert. Det er flott å vite at de aktivt har oppsøkt de beste "b-boys" i miljøet for å lage dette spillet.

Ellers loves det at spillerne må lære, utvikle og mestre over 800 bevegelser (alle laget ved hjelp av "motion capture"-teknologi) mens de utvikler seg fra gaten til store verdensmesterskap. Spillet foregår på 21 realistiske områder, og underveis møter de folk som Kamel, Ivan, The Urban Action Figure, Crumbs, Hong10, Lillou og Mouse.

I tillegg til karrieremodus får de som kjøper dette spillet også mulighet til å spille flere arkademodus som gir umiddelbar tilgang på action. PSP-versjonen kommer også med trådløs flerspiller. Lydsporet inneholder over 40 lisensierte melodier.

Siste fra forsiden