Broken Sword til nye formater

På sporet av tempelridderne

Det klassisk eventyrspillet slippes i forbedret utgave på Nintendos konsoller.

Franske Ubisoft har inngått en utgiveravtale med Revolution Software om å slippe eventyrspillet Broken Sword: Shadow of the Templars på DS og Wii. Dette blir ikke en direkte overføring av originalen fra 1996, men en oppdatert utgave med mer innhold og andre forbedringer.

Nicole tar en mimekunstner på fersken.

Broken Sword følger patentadvokat George Stobbart som er på ferie i Paris. Der blir han vitne til et mord og blir sammen med journalist Nicole Collard dratt inn i kampen mot en internasjonal konspirasjon som involverer både tempelridderne, et eldgammelt våpen og en leiemorder fra Midtøsten.

Vi får nye historiesekvenser hvor Nicole etterforsker mordet på en mektig politiker. I jakten på morderen åpnes helt nye områder og gåter som bruker DS' og Wiis unike kontroller.

– Denne utgaven har elementer som styrker både oppgavene og historien fra originalen. Det blir avslørt hva som skjedde før hendelsene i originalspillet, og hvordan de er knyttet til de senere spillene i serien, forteller Broken Sword-skaper Charles Cecil i en pressemelding.

I tillegg loves vi mer innlevelse i historien takket være nye, animerte ansikter tegnet av illustratør Dave Gibbons, kjent for Watchmen.

Broken Sword: Shadow of the Templars: The Director's Cut slippes en gang i mars.

Siste fra forsiden