Brooke Burke i Need For Speed: Underground 2

Electronic Arts er tydelig stolte over å kunne fortelle at flotte Brooke Burke vil spille i etterfølgeren til Need for Speed: Underground.

Hvis du har tilgang til kanalen E! Entertainment, kjenner du uten tvil til Brooke Burke. Hun har vært vertinne for serien "Wild On" i tre år, og har skaffet seg en stor tilhengerskare verden over. I det siste har hun også fått flere roller i film og TV-prosjekter. I Need for Speed: Underground 2 spiller hun Rachel, som beskrives som en gatesmart organisator av billøp i lyssky miljøer. I starten av spillet vil Rachel hjelpe spilleren med å bli kjent med det åpne bymiljøet spillet foregår i.

Brooke Burke er kjent som en adrenalinjunkie, og er åpenbart glad over å få kunne spille i Need for Speed: Underground 2:

- Jeg er hekta på adrenalin og har dilla på bil, så det å bli en karakter i Need for Speed Underground 2 er kjempespennende. Need for Speed Underground 2 klarer på en flott måte å fange en av grunnene til at jeg elsker bilene mine så høyt - de er et lerret hvor jeg kan uttrykke meg selv.

Need for Speed Underground 2 er under utvikling hos EA Canada og blir lansert til PS2, Xbox, GameCube, GBA og PC denne høsten. For mer informasjon om spillet kan du besøke våre produktsider eller det offisielle nettstedet. Vi har forøvrig også lenket til Brooke Burke sitt offisielle nettsted, i tilfelle du skulle ha lyst til å se hvorfor hun har blitt så populær.

Siste fra forsiden